Zoeken
  • Fenna

Rode billen in het museum!

Papa en mama vinden het leuk om dingen met ons te doen. Dat vinden wij ook. Daarom gingen we vandaag naar de grote stad, naar Gothenburg. We gingen naar het Natuur Historisch Museum, in het Zweeds heet dat: Naturhistoriska Museum.

Zweeds is een leuke taal, soms lijkt het ook wel een beetje op het Nederlands, zoals "smakelijk eten" is in het Zweeds "smaklig måltid". En vaak zeggen ze in het Zweeds de dingen twee keer, dus "hallo" is niet gewoon "hej", maar "hej hej"!


We gingen dus naar het museum, er waren heel veel dieren te zien.

Het grappigste beestje vond ik die je hieronder op de foto ziet, maar ik ben vergeten hoe die heet, als je het weet, laat je het dan aan me weten?

En deze vond ik ook hééééél grappig. Ik moest denken aan de rode billen die Isolde ook wel eens heeft. Er zat glas voor de baviaan, dus een beetje billenzalf konden we niet op zijn billen smeren...
Alba en ik hebben de foto's gemaakt!

84 keer bekeken6 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Laponia

sauna