Zoeken
  • Fenna

"Ik geloof in Pipie"

We zijn weer wat verder naar het noorden gereden. In Karlstad vonden we een camperplek aan het water. Er lag een hele dikke laag ijs op het water, ze hadden er een hele mooie schaatsbaan op gemaakt.

Wij hebben geen schaatsen, maar wel langlauf ski's, dus hebben we op het meer gelanglauft.

Vlakbij de camperplek was ook een heel leuk park, met een heuvel., daar zijn Alba en ik wel honderd keer afgegaan met de slee. Dat was echt superleuk!


De volgende dag gingen we naar het Vårmlandsmuseum, daar was van alles te zien over Luther. Je kon er engelen zien, die zaten in de hemel en gekke monsters, die zaten in de hel. Papa heeft veel verteld over vroeger, dat vind ik altijd leuk om te horen. Dat doet hij ook vaak tijdens het rijden...
In het museum waren allerlei spelletjes voor kinderen zoals memory. Alba is wel jonger dan ik, maar ze is wel veel beter in memory... maar dat geeft niet, want ik ben weer beter in andere dingen. Ik kan al schrijven! Zo mochten we op een briefje schrijven waar je in gelooft. Er waren veel briefjes. Er stond "god" of "energy" of "love" op, dat betekend "liefde".

Maar ik en Alba geloven in Pipie, Pipie Langkous, dus dat heb ik voor ons allebei op een briefje geschreven en dat hangt nu in het museum!29 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Laponia

sauna