Alba / Fenna /Isolde

wij zijn:

Ik ben Fenna, de oudste van drie zusjes. Samen met Alba, Isolde, papa, mama, en onze hond  Nan, reizen we met onze camper door Europa.

 

Het leven in de camper vind ik leuk, want we komen op veel verschillende plekken en we leren heel veel nieuwe dingen. We zijn veel buiten, om te spelen, te wandelen of om hout te zoeken voor de kachel. Houtjes zoeken doe ik graag, maar het allerleukste vind ik een sneeuwballengevecht! 

Ik ga niet naar een echte school, maar mijn mama en papa leren mij schrijven, lezen en rekenen. Oh ja, ik ben acht jaar. 

 

Alba is  zes jaar, ze is dol op knutselen, vooral alles in stukjes knippen vindt ze heerlijk. Als we buiten aan het werk zijn, vindt ze het leuk om te helpen de jerrycans met water te vullen of om verstoppertje te spelen.

 

Isolde is de kleinste. Ze is vier, maar ze is superstoer en dapper en als ze iets niet leuk vindt, dan kan ze brullen als een leeuw. Sleetje rijden vindt ze geweldig!

 

Op deze website vertellen we je over onze reis en de dingen die we beleven. Als je iets wilt weten, of vertellen, stuur ons dan een berichtje, dat vinden we leuk. Daag!